2013. december 21., szombat

Szállás

Szállásunk egy nagyon kulturált apartman ház, a Casa Caracola, ahol mi igen jutányos áron egy szobát vettünk ki két főre.
A hely alig több mint 200 méterre van a parttól, a mellette lévő Hotel Californiában van európai stílusú svédasztalos reggeli, 500 HUF / fő összegért. A házteljesen jó felszereltségű, a mi szobánkban van két ágy, székek, kis asztal, tv, légkondi, nagy szekrény, fürdő, terasz, stb. Valamint van internet is ami meglepően jó, ha a takarítónő épp nem húzza ki. Skypeolni egész stabilan lehet, viber / whats up tökéletesen futnak.



Naplemente a teraszról
A Casa Caracolát, a szállásadónk, Zsolti építtette és Ő maga is itt lakik. Ha már Zsoltiról van szó, nekünk rengeteget segít, nagyon jó fej. Már csak azért is megéri a caracolaban megszállni, mert Ő itt van és belülről ismeri az egész rendszert, (bár utóbbi szó barokkos túlzásnak minősüL). Zsoltit a helyiek csak Joel-nek vagy El Húngaronak hívják, és láthatóan tisztelik. Részben azért, mert nagyon jó szlalom szörfös, részben pedig mivel 10 éve köztük él.
Mivel El Yaque kicsi és a szállás pont jó helyen van, 1 perc sétával, vagy 5 perc perc kúszással gyakorlatilag bármi elérhető.
További érdekessége a helynek, hogy pont a Caracola-val szemben található üres telken meg lehet tekinteni azt az űrkabint, amivel El Yaque-ra érkezett a földönkívüli tudású, négyszeres freestyle világbajnok Gollito, aki arról is híres egyébként, hogy ma mellettünk reggelizett.
TIPP I:
Ha sokat akarsz tudni a helyi  viszonyokról és egy nagyon korrekt ár / érték arányú szállást szeretnél magadnak arra a pár hétre amíg kint vagy, akkor szerintünk válaszd a Caracola-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése